Wie zijn wij?

TF-rainsystems.com.

Onze namen zitten in de eerste letters van de domeinnaam; de T van Terrated.nl en de F van Frogsandmore.nl. TF-rainsystems.com is een tweede gezamenlijk initiatief van Frogs and more en Terrated. Beide ondernemingen richten zich op de verkoop van pijlgifkikkers, paludariums en toebehoren. Al enige jaren is er een plezierige samenwerking. In  het eerste product vonden beide ondernemingen zich een aantal jaren geleden zo dat besloten werd om een gezamenlijke in- en verkoop af te spreken. Dit product is varenwortelmateriaal. De onvrede over bestaande waterbehandeling- en beregeningssystemen bracht ons weer samen in een tweede gezamenlijke inkoop en verkoopafspraak, namelijk die van TF-rainsystems.com.

Terrated.nl is het adres voor alle basisproducten voor het houden van pijlgifkikkers zowel voor de particulier, de (hobby)kweker als voor de vakhandel tegen schappelijke prijzen.

 

Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke inrichtingsmaterialen!

Deze website staat in het teken van pijlgifkikkers, mijn grote hobby die ik al van kinds af aan vervul. En dat is inmiddels al meer dan 25 jaar en een fantastische liefhebberij waar ik mezelf en mijn voorliefde voor deze bijzondere, meerkleurige kikkersoort helemaal in kwijt kan.

Op mijn website laat ik je kennismaken met de leefwereld van mijn favoriete pijlgifkikker, de Dendrobates auratus . Want er komt veel bij kijken om deze bijzondere amfibiesoort te verzorgen en te kweken. Ik gun je graag een kijkje in die fascinerende wereld aan de hand van mijn eigen kennis en ervaring die ik door de jaren heb opgedaan.